Sme rodinná farma, ktorá sa nachádza v obci Hozelec v blízkosti Popradu, a len kúsok od Vysokých Tatier. Naša spoločnosť vznikla v roku 2004 pod názvom Agrofarma RHEA, s.r.o.. Venovali sme sa pestovaniu bežných kultúrnych rastlín ako jačmeň, pšenica, repka olejná a podobne. Taktiež sme chovali ošípané a hovädzí dobytok.
Chov sme ale od roku 2006 museli ukončiť, keďže bol ekonomicky neudržateľný.
Od roku 2008 sme začali s pestovaním špeciálnej plodiny – “Pestreca mariánskeho“. Tí, ktorí majú problémy s pečeňou ho určite poznajú. Obsahuje totiž silymarín – látku, ktorá dokáže chrániť a regenerovať pečeňové bunky. Pestujeme špeciálnu silymarínovú odrodu, čo je veľmi dôležité, keďže na trhu je množstvo pestreca s takmer nulovým obsahom tejto liečivej látky.

 

V roku 2011 sme sa rozhodli urobiť netradičný krok z pohľadu poľnohospodárstva a vytvorili sme na našom dvore prvé kryté detské ihrisko na Slovensku pod názvom FunVille. V roku 2014 sme opäť založili vlastný chov dobytka, ale za konkrétnym účelom – vyrábať prvotriedne mlieko a mliečne výrobky. Kladieme vysoký dôraz na hygienu a kvalitu našich produktov.
V súčasnosti našu pozornosť sústreďujeme na výrobu potravín z našich komodít. Ide najmä o dlhozrejúce syry, oleje a výlisky. Z tohoto dôvodu sme aj našu spoločnosť premenovali na FarmVille, s.r.o.. Vyrábame repkový, pestrecový, konopný a ľanový olej. Samozrejme ide o oleje za studena lisované a z našej úrody dopestovanej pod Tatrami. Žiadne komodity nenakupujeme. Preto Vám garantujeme vysokú kvalitu.

 

Naším cieľom je poskytnúť konečnému spotrebiteľovi kvalitné produkty, ktoré sú výsledkom priameho spracovania dopestovaných plodín a surovín získaných zo živočíšnej výroby, teda produkty z poľnohospodárskej činnosti, ktoré neprechádzajú potravinárskym priemyslom.
Zastávame názor, že prevažná väčšina potravín dostupných v potravinových reťazcoch nemá ani zďaleka potrebnú kvalitu na to, aby sme ich mohli konzumovať a hlavne dávať svojim deťom.
Preto sme sa rozhodli pustiť do tohto podnikania – chceme dohliadať na to, ako sa naše plodiny a suroviny spracujú tak, aby sme mohli naše potraviny vždy ponúknuť našim deťom bez obáv o ich zdravie. Je to náročné, ale stojí to za to.
Držte nám palce. 🙂